Despre plantă
Frunziş
Inflorescenţă
Recoltă
Grădină ideală pentru păsări
Sădire, îngrijire
Condiţii de cumpărare
Preţuri
Comandă
Contact
 
 
   
 

 

 
       
       
   

Motivul pentru care ar fi indicat ă alegerea îngrăsământului lichid ?

 

Provocărilor calitative actuale, a zilelor noastre le corespund mai degrabă îngrăşămintele lichide, deoarece acestea oferă mecanisme duble de utilizare. Pot fi utilizate atât ca îngrăşăminte ale solului, cât şi ca îngrăşăminte chimice ale frunzelor, prezentând remarcabile şi predominante proprietăţi de hrănire a plantelor.

verde

Infiltrarea/scurgerea în sol a îngrăşămintelor chimice granulate, cu proprietăţi lente de descompunere (biluţe, globule solidificate) este dependentă de ploaie sau stropire(irigare a solului).Ulterior, nu este de neglijat nici faptul că modul sau felul în care îngrăşământul granulat ajunge la rădăcinile plantelor ridică semne de întrebare.

În cazul anumitor plante cu rădăcinele mici, locul exact al rădăcinii poate fi ibne definit. În cazul "Gardului viu minune", situaţia este diferită. După un interval de 2 până la 5 luni de la momentul plantării/sădirii acestuia, poziţionarea exactă a rădăcinii poate fi greu definită.

solutie

Drept urmare, soluţia care oferă cele mai eficiente rezultate este aceea de infiltrare, scurgere(ingerare) a îngrăşământului prin intermediul frunzelor. În mod imediat şi eficient. Acolo şi atunci când este nevoie.

 

Motivul pentru care este indicată alegerea Damisol extra pentru Gardul viu minune?

 

Damisol Extra pentru gardul viu minune este un îngrăşământ sub formă de concentrat, ideal pentru gardul viu. Acest concentrat este imbatabil în ceea ce priveşte două aspecte specifice, mai precis în planul accelerării capacităţii plantei de a prinde rădăcini şi a îmbogăţirii frunzişului acesteia. Nu este de neglijat nici faptul că întreţine optim şi condiţia elementelor nutritive la nivelul solului.

 

Trebuie să recunoaştem faptul că creşterea rapidă a gardului viu nu este posibilă în lipsa substanţelor nutritive. În solurile foarte uscate, aride, de tip alcalin (cu sărături), acolo unde celelalte soiuri sau tipuri de culturi se distrug şi mor, gardul viu minune reuşeşte să supravieţuiască, însă capacitatea sa de creştere se reduce la jumătatea celei preconizate de noi.

 

În aceste cazuri, este absolut necesară, chiar esenţială, utilizarea DAMISOL EXTRA pentru gardul viu minune.

 

Este benefică răspândirea în sol a acestuia în momentul plantării sau sădirii din toamnă, iar primăvara, în special înaintea începerii sau declanşării creşterii frunzişului.

În timpul anului, fiind pulverizat pe suprafaţa frunzişului, acesta accelerează îndesirea, creşterea frunzişului şi declanşează creşterea şi dezvoltarea dinamică a plantei.

 

Încă din momentul plantării, este indicată şi eficentă vărsarea acestuia, ca şi îngrăsământ al solului, în imediata apropiere a rădăcinii, aeasta deoarece declanşează în mod dinamic înrădăcinarea, şi totodată dezvoltarea explozivă, fulger a plantei.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
 
   
   
 
     Despre plantă   |    Sădire, îngrijire    |   Condiţii de cumpărare   |    Imagini despre plantă    |   Contact   |   Preţuri   |   Comandă